conscious personal coaching betaling

Je bent er bijna! 
Meld je nu aan voor het CPC® Programma. 
Doe jij mee?

Zet jij nu de eerste stap naar een klachtenvrij leven?

  • ​Wil je een nieuwe versie van jezelf worden?
  • ​Ben je bereid om zelf aan de slag te gaan?
  • ​En wil je leren hoe jij je brein kan herprogrammen? 

Dan is dit het programma voor jou! 
Meld je direct aan voor het CPC® programma. 

 Bekijk hier op welke data je kan beginnen:
• 1 augustus = VOL
• 5 september = VOL 
• 3 oktober = VOL
• 7 november = Nog 5 plekken beschikbaar

*We starten met max. 40 deelnemers per keer om de juiste individuele aandacht en begeleiding te kunnen bieden die je nodig hebt om weer klachtenvrij te worden.

the chronic pain coach programma
JE HEBT NIKS TE VERLIEZEN: NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE

Is het CPC® Programma niet wat je had verwacht? En stop je binnen 14 dagen? Dan krijg je direct je geld terug, zonder gedoe.

CPC® Programma  
voor €799,- 

 * Betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk *

1
AANMELDEN
CPC®-programma
2
BETALING
* 100% Vertrouwd & Veilige betaling *
Belangrijk:
sluit je scherm pas af als de betaling is afgerond.
Betaling CPC
Op de diensten van de CPC® zijn de algemene voorwaarden van de CPC® van toepassing. Door dit aan te klikken stemt de gebruiker met de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden in en bevestigt de gebruiker hiervan kennis te hebben genomen.

 *Liever in 2 of 3  termijnen betalen? 
Mail naar info@consciouspersonalcoaching.com, 
dan bekijken we de mogelijkheden.

Reviews van onze klanten

ischias oplossingen
Els de Noorlander
Klacht: Onderrug en Bekken

'Ik kon het eerst eigenlijk niet geloven, maar pijn is controleerbaar. Sterker nog: je kunt het zélf laten verdwijnen. Dat was echt helemaal nieuw voor mij.'
Niels Jungst
Klacht: CRPS

"Tot verbazing van mijn polstherapeut werkt mijn hand weer voor 90 procent! Ik heb geen last meer van mijn benen, de pijn in mijn rug en schouders is gehalveerd, maar het belangrijkste: ik heb weer plezier in het leven!"
Laura van Groeningen
Klacht: Lage Rugpijn

''Na een week had ik al mega resultaat toen m'n pijn van 90 naar 20 procent ging en na 3 weken was ik van mijn zware pijnstillers af! '
Marga Willemsen
Klacht: reumatische pijn

'Van totale stijfheid en verkramping naar beweeglijkheid en souplesse in een half jaar. De technieken pas ik dagelijks toe, zoals bewust naar mijn emoties gaan.'

Train je brein en stop de pijn

Veelgestelde vragen

Is de Conscious Personal Coaching (CPC) een arts? En moet ik mijn (huis)arts raadplegen voordat ik aan het programma begin?


De Conscious Personal Coaching (CPC®) is geen arts. Je dient daarom altijd eerst een arts te raadplegen voordat je met het programma begint. Dit om acute en levensbedreigende situaties en aandoeningen uit te sluiten. De CPC®-methode geeft geen medisch advies, maar is een coaching-programma dat laat zien hoe je langdurige pijn kunt overwinnen. Niet met medicatie, maar met kennis; kennis is de sleutel tot genezing.

Voor wie zijn de videolessen en het programma bedoeld?

Voor iedereen met langdurige pijnklachten (6 weken of langer) waarbij de huidige wetenschap geen direct levensbedreigende oorzaak is gevonden.

Hoe lang duurt het voor de CPC®-methode werkt?

Het coachingsprogramma duurt 6 maanden. Ieder persoon is uniek en anders. Hetzelfde geldt voor een helingsproces. Het kan in een rap tempo plaatsvinden, bijvoorbeeld als er een mindsetverschuiving plaatsvindt. Maar het kan ook weken, maanden of jaren duren. Zolang je vasthoudt aan de methode, zul je áltijd stappen voorwaarts maken.

Wat kost het online CPC-Programma?

Het programma is opgedeeld in emotionele training, brein training, online coaching en Q&A's. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid coaching sessies je wilt hebben. Lees hier meer informatie over het online CPC-programma en waar het uit bestaat.

Waarom kan niet iedereen de methode volgen?

The CPC®-methode heeft een zekere toewijding nodig. Als tijdens de intake blijkt dat inzet onvoldoende aanwezig is, is de kans van slagen aanzienlijk kleiner. Daarom wordt een strikte selectie toegepast om het slagingspercentage zo hoog mogelijk te houden.

Wordt de methode vergoed?

We zijn druk bezig dit mogelijk te maken, maar tot op heden is dit helaas nog niet het geval. Wél bespaart de methode je enorm veel geld; alle therapieën en medicatie behoren dan namelijk tot het verleden.

Betaalmethodes

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Product
Prijs
€799