conscious personal coaching logo

Conscious Personal Coaching

  Menu

CPC® in de media 

Een bron van informatie

Lees de nieuwste blogs

CPC als contributor:
op Holistik.nl en YourBrainBalance.com

Jan deelt zijn kennis graag op andere online-platforms

your brain balance chronische pijn
Is een community van breinexpert Charlotte Labee en bestaat uit tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers. Zij delen hun kennis en inzichten over het brein, zodat iedereen zijn of haar leven iedere dag een stapje gelukkiger en gezonder kan maken. De CPC deelt maandelijks tips en tricks.
blog holisctisch
Holistik.nl 
Is hét holistische platform van Nederland. Founders Evelyne en Karlijn zijn op missie: jou als lezer laten voelen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Gelukkig zijn begint bij verbinding. Verbinding met jezelf, de mensen om je heen, de natuur én de kosmos. Daar maakt de CPC heel graag deel vanuit!

CPC® in de Media

Luistertip: Jan bij OERsterk de podcast


Jan was in de zomer van 2021 te gast in de OERsterk podcast van Drs. Richard de Leth. Een enorm gedreven man die als missie heeft om één miljoen mensen oersterk te maken. Hoe? Simpel. Door een gezonde levensstijl te promoten. 
podcast conscious personal coaching
Aanrader: Jan in de Let’s talk medicine podcast 

In deze podcast by MedicinXP met host Seyfullah Semen komen onderwerpen als het zorgstelsel en medicijngebruik aan bod. Gasten zijn naast Jan doktoren, medicijngebruikers en andere mensen uit de zorg. In deze podcast vertelt Jan over zijn missie.
chronische pijn podcast
Luistertip: 

Chronische pijn? Weet je niet waar je moet zoeken voor een oplossing, of heb je het gevoel alles al geprobeerd te hebben? Cue: Jan van Rosmalen, de Chronic Pain Coach! Hij leeft en ademt zijn missie om iedereen pijnvrij te maken en doet dat op een gewaagde maar gedegen wijze. Hij is niet bang om zijn hoofd boven het maaiveld uit te steken en heeft zodoende een  programma opgezet om IEDEREEN met chronische/langdurige pijn weer pijnvrij te maken. Hoe hij dat doet? Luister de podcast!

CPC® Samenwerkingen

curefinder chronische pijn
Marjolein en Karlijn geloven in een nieuw zorgsysteem. Een systeem dat draait op een stevig fundament van verbinding. Waar het niet meer gaat over "regulier" of "alternatief", maar waar krachten worden gebundeld. Waar het draait om ons als mens - om ons als geheel - en wat wij nodig hebben om te groeien op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Waar verder gekeken wordt dan naar het oplossen van klachten en symptomen. 
stichting emovere chronische pijn
Deze professionals en ervaringsdeskundigen vormen samen de directie en het bestuur van Stichting Emovere, opgericht op 7 Februari 2020. Gepassioneerd en zonder winstoogmerk willen zij bewustwording en kennis verspreiden over medisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.
lichamelijke klachten programma

Wil je nog meer informatie?

Meer weten over het CPC® programma? 
PRIVACY STATEMENT - ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright © 2020-2022