conscious personal coaching logo

Conscious Personal Coaching

  Menu

Privé CPC® 
Coaching -Programma

Ik ga je helpen je blijvend te verlossen 
van je langdurige klachten

Waarom heb ik het CPC® programma ontwikkeld?

Op basis van mijn eigen ervaring en jaren aan onderzoek hebben geleid tot het online CPC® coachingprogramma. Een programma waarin jij leert hoe je je brein traint en klachtenvrij wordt.

Zelf had ik allerlei langdurige klachten: van rugpijn tot fibromyalgie. Na talloze behandelingen, die vaak maar tijdelijk werkten, wist ik dat er een andere oor-zaak moest zijn. Die oorzaak heb ik gevonden. Nu wil ik niets liever dan ook jou van je klachten af helpen.

Jan van Rosmalen
Oprichter CPC®
Conscious Personal Coaching & The Chronic Pain Coach
pijn expert Jan van Rosmalen

Bekend van:

holistik--chronische-pijn
oersterk chronische pijn
clique media
stichting-emovere-the-chronic-pain-coach
elsevier weekblad chronische pijn
elsevier weekblad chronische pijn
your/brain/balance

Pijn is een Signaal

Ontdek hoe je dit signaal uitzet,
door je  brein te herprogrammeren

Reviews van clienten

chronische pijn oplossing
Herma Beemsterboer
Klacht: heuppijn

'Het is Jan die door het delen van kennis en persoonlijke coaching inzichten gaf hoe pijn vrij te worden.
Ik ben hem erg dankbaar en gun iedereen een pijn-vrij leven'.
chronische pijn oplossing
Heidi 
Bod
Klacht: fibromyalgie

'Mijn pijnklachten en angst voor de pijn verdwijnen, mijn kwaliteit van leven wordt steeds beter! Dank Jan voor je steun en je goede boekentips.'
chronische pijn oplossing
Anne loes 
Brik
Klacht: bekkenbodem

'Ongelofelijk. Het is onwerkelijk! Dit traject heeft me geleerd hoe ik mezelf pijnvrij kan krijgen en houden.' 
chronische pijn oplossing
Eva 
den Hartog 
Klacht: fibromyalgie

'Ik realiseer me nu dat jij me eigenlijk veel meer gegeven hebt. En me een totaal ander pad gewezen hebt. Vooral het inzicht dat ik zelf invloed heb op alles. Mijn oprechte dankbaarheid, voor je tips en eenvoud van antwoorden.'
chronische pijn oplossing
Stephanie 
Bakker
Klacht: fibromyalgie

'De training is erg leerzaam, ik leer mezelf elke dag beter kennen. Het voelt echt als een cadeau aan mezelf.'
chronische pijn oplossing
Jon 
van der Eerden
Klacht: rug- en schouderpijn

'De inzichten, opdrachten en denkwijze uit het programma zijn zeer vernieuwend en ik blijf ze ook nu nog toepassen, want ik voel en weet dat het werkt.'

In 4 stappen naar een nieuw leven

Dit is wat je leert

Stap 1: Emoties 
Ontdek dat weerstand tegen pijnlijke emoties en sensaties de oorzaak is achter je langdurige fysieke en emotionele klachten.
Stap 2: Overtuigingen 
Krijg grip op je beperkende overtuigingen en word je bewust welke gedachtepatronen daaraan gekoppeld zijn. Leer herkennen waarom deze angstpatronen je vasthouden in een vicieuze cirkel.
Stap 3: Loslaten
Ontdek hoe je al je oude, belemmerende emotionele en mentale patronen los kunt laten. Onder andere door mindfulness en cognitieve herstructurering.
Stap 4: Herprogrammeren

Door middel van Neurolinguistic Programmeren (NLP), Neuro Association, Quantum Physics en visualisatie meditaties word je de pijnvrije versie die je altijd al hebt willen zijn.

 Programma inhoud

Bekijk hier de inhoud per module

Persoonlijke coaching

Online coaching met Jan 

Je krijgt één-op-één online coachingcalls met Jan en hij geeft elke maand een live seminar waarin je al je vragen kunt stellen.

1 jaar lang e-mail support door Jan

We doen ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren.

Onbeperkt toegang tot tweewekelijkse live online seminars

Je kan hier al je vragen stellen aan Jan. Ook behandelt hij zijn nieuwste inzichten, zodat je on top of science blijft.

Emotionele training

Emotionele training van 6 weken

Wat zijn emoties en belemmerende overtuigingen en hoe kunnen die de oorzaak zijn van je langdurige klachten? Dit leren we je in de eerste 6 weken. Je leert bewuster contact te maken met je gevoelslichaam en foutieve overtuigingen te ontkrachten. Zo pak jij de oorzaak aan van de disbalans in je fysieke en emotionele lichaam. 

Online werkboek met o.a. schrijfopdrachten 

Hierin leer je in de eerste 3 weken op een nieuwe manier contact maken met je gevoelslichaam. Dit doen we door middel van verschillende technieken waaronder meditatie en schrijfopdrachten. 

Wekelijkse Emotionele video lessen & opdrachten

Elke week krijg je in de CPC® video seminar uitleg over de verschillende onderwerpen die je helpen jouw lichamelijke balans te herstellen. Je krijgt opdrachten die je direct in het dagelijks leven gaat toepassen.

Mindset & Mentale training

Mindset en Mentale training van 6 weken

We gaan hier meer de diepte in over de échte oorzaak. Je leert over Quantum Physics (de nieuwe wetenschap), dat alles bestaat uit energie en hoe je dit in je voordeel gebruikt. Verder ontdek je hoe emotionele blokkades werken en hoe je ze zelf kunt opheffen.

Wekelijkse Mindset videolessen & opdrachten

Elke week krijg je in de CPC® videolessen uitleg over de verschillende onderwerpen die je helpen jouw lichamelijke balans te herstellen. Je krijgt opdrachten die je meteen in het dagelijks leven kunt gaan toepassen.

Breintraining op locatie met Jan

Onbewust heeft iedereen belemmerende overtuigingen. Deze houden je lichaam in een vecht- en vluchtstand. Je leert deze te ontkrachten, samen met onze professionals. Zo word jij de beste versie van jezelf.

Dagelijkse optimalisatie

Leer door de CPC® emotie en mindset-technieken hoe jij jezelf kunt herprogrammeren.

After Care

Onze Garantie

We garanderen dat als je vasthoudt aan het programma, je de tools in handen hebt om blijvend van je klachten verlost te zijn. Klachtenvrij worden is een persoonlijk proces, daarom is het moeilijk om een specifieke behandelingstijd te garanderen. Om je brein te blijven trainen ben je altijd welkom in de live seminars. Je hebt een half jaar lang e-mailsupport. En je kan altijd nog een extra behandeling in boeken mocht je daar behoefte aan hebben. 

Verdere Ontwikkeling

Je hebt de gelegenheid om je fysieke lichaam verder te ontwikkelen door een kennismaking te boeken met onze Ayurvedisch Neuropsycholoog. Ook kan je aanvullend meer psych-k® behandelingen boeken bij onze professionals.

Boekentips & Wetenschappelijke kennis

Krijg de nieuwste informatieve boeken en onderzoeken die je zullen helpen in je proces. 

 Ben je er klaar voor om 
klachtenvrij door het leven te gaan?

Dit is wat je allemaal krijgt

 

Het online CPC® 
Coaching Programma
+ Privé Coaching
  • 12 weken online training
  • ​24 Videolessen
  • ​Tweewekelijkse live seminars
  • ​Meditaties & Audiolessen
  • ​1 jaar lang e-mailsupport
  • ​CPC® Herprogrammeringstechnieken
  • ​​9 Live online coachingcalls met Jan
  • ​​​2 privé trainingsdagen met Jan op locatie + gezonde lunch 

 

Train je brein en stop de pijn

Meld je dan aan
voor jouw 
CPC® Privé Coaching 
Nu voor € 3.099,- 

(ex btw)

Omdat Jan persoonlijke coaching geeft 
hebben we een beperkte beschikbaarheid. 

November = Vol
December = Vol
Januari =nog 1 plek

JE HEBT NIKS TE VERLIEZEN: NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE

*Is het CPC® Programma niet wat je had verwacht en stop je binnen 14 dagen? 
Dan krijg je direct je geld terug, zonder gedoe.*

Veelgestelde vragen

Hoe helpt het programma je van jouw langdurige klachten of chronische pijn af te komen?

Langdurige klachten of chronische pijn ontstaat omdat oude overtuigingen ervoor zorgen dat jij op een bepaalde manier blijft denken. Je hebt een identiteit ontwikkeld die zich focust op de klachten. Doordat deze manier van denken, blijf je aandacht geven aan datgene wat je niet wilt in je leven, namelijk pijn. Je hebt onbewust je brein getraind dat pijn belangrijk is omdat je er zoveel aandacht aan geeft. De CPC® traint je om deze aandacht van (pijn)klachten af te halen. Dit lukt zodra je begrijpt dat je onderbewuste denkproces de oorzaak is. Op deze manier ga jij je focus verleggen op wat je wél wilt. Zo ontstaat er ruimte om nieuwe neurologische connecties te maken, verandert je focus en word je de verbeterde, klachtenvrije versie van jezelf.

Hoe werkt het 12 weken CPC® programma?

Het is een online-coaching programma dat je helpt oude overtuigingen die spanningen en klachten veroorzaken te herschrijven door het herprogrammeren van je brein. Je begint de eerste 3 weken met het weer in contact komen met je onderbewuste emoties. Dit doe je in een online werkboek met opdrachten, inzichten, emotie meditatie en wetenschappelijke onderzoeken. Daarna focus je 2 werken op het opruimen van oude overtuigingen. Dit doe je door contact te maken met het gekwetste deel in je en door dat te vergeven. De laatste 7 weken besteed je aan het herprogrammeren van je brein. Je wordt begeleid in één-op-één online coachingsessies. Je hebt een jaar lang online e-mail support met binnen een dag een reactie van Jan. En je mag onbeperkt meedoen aan de maandelijkse online seminar waar je de nieuwste inzichten krijgt van Jan en waar je al je vragen kunt stellen.

Voor wie zijn de videolessen en het programma bedoeld?

Voor iedereen met langdurige (pijn)klachten (6 weken of langer) waarbij de huidige wetenschap geen direct levensbedreigende oorzaak is gevonden.

Kan je het CPC®-programma in je eigen tempo volgen? 

Ja, je kan je het programma helemaal in je eigen tempo volgen. Ook de Coachingscalls kan je op elk moment inplannen als jij er behoefte aan hebt. Wij zijn er om je in alle tijden te helpen om weer klachtenvrije te worden. Na aanschaf van het product, kan jij bepalen wanneer je er mee wilt starten. Je kan ook tussentijds een pauze inlassen als je daar behoefte aan hebt.

Hoeveel tijd per dag ben je er in het begin mee bezig? 

In het begin ben je 15 tot 25 minuten bezig met de opdrachten. Na 3 weken ga je je brein herprogrammeren door middel van speciale meditaties. Die variëren van 12 tot 28 minuten. Verder pas je de inzichten en kennis heel de dag toe. Herprogrammeren betekent op een nieuwe manier leren denken totdat dit je nieuwe automatische programma is. Uiteindelijk ben je er dus onbewust heel de dag mee bezig. Maar dat is alleen maar fijn, want je zult merken dat jij je hele realiteit kan veranderen naar een klachtenvrije jij.

Hoe lang duurt het voor het CPC®-programma werkt?

Het CPC®-programma duurt 12 weken. Ieder persoon is uniek en anders. Nadat je oude patronen hebt opgeruimd tijdens het prograrmma, begint na 6 weken het herprogrammeren. Je hebt oude bagage achter je gelaten en je gaat een nieuwe manier van denken en zijn aanleren. We zien dat er dan een klachten vermindering van 60% optreedt. Vervolgens kan het snel gaan als je vasthoudt aan het herprogrammeren van je brein. 

Wat kost het online CPC®-Programma?

Het programma is opgedeeld in emotionele training, brein training, online coaching en seminars. De prijs vind je hier . 


Wordt het CPC®-programma vergoed?

We zijn druk bezig dit mogelijk te maken, maar tot op heden is dit helaas nog niet het geval. Wél bespaart de methode je enorm veel geld; alle therapieën en medicatie behoren dan namelijk tot het verleden.

In hoeverre verschilt het van cognitieve gedragstherapie (CGT)?

Tijden CGT leer je denken vanuit de persoon die je nu bent. Je blijft denken en handelen vanuit je oude beperkende overtuigingen. Dit betekent dat het resultaat dan ook van korte duur zal zijn, totdat je weer in je oude onderbewuste patronen verschiet. 

De CPC® leert je dat de persoon die je nu bent, denkt vanuit angst. We leren je dat je je huidige persoonlijkheid helemaal kunt veranderen als je inziet dat jij niet je persoonlijkheid bent. Maar dat dit een oude programmering is in je brein die je kunt overschrijven door het ontwikkelen van je bewustzijn. Jouw keuzekracht! 

Is de Conscious Personal Coaching (CPC) een arts? En moet ik mijn (huis)arts raadplegen voordat ik aan het programma begin?

De Conscious Personal Coaching (CPC®) is geen arts. Je dient daarom altijd eerst een arts te raadplegen voordat je met het programma begint. Dit om acute en levensbedreigende situaties en aandoeningen uit te sluiten. Het CPC®-programma geeft geen medisch advies, maar is een coaching-programma dat laat zien hoe je langdurige pijn kunt overwinnen. Niet met medicatie, maar met kennis; kennis is de sleutel tot genezing.

PRIVACY STATEMENT - ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright © 2020-2022
Resources